Ada stopt als manager


3 juli 2020

Dag allen,

Ik heb het stokje overgedragen. Gedurende vier jaar mocht ik jullie ‘manager Croiswijksebocht’ zijn. Een eretitel die mij heel veel mooie momenten heeft opgeleverd. De kennismaking met roeien voor mensen met een beperking was heel leerzaam en heeft me nederig doen beseffen wat een kanjers hier aanwezig zijn. Roeiers zowel als vrijwilligers die met een goed humeur en volledige inzet vastbesloten aan de slag gaan om ‘hun roeiuitje’ tot een succes te maken.

Met veel vertrouwen draag ik mijn vrijwilligerswerk nu over aan Marian Dozy. Zij zal nieuwe ideeën en haar ervaring kunnen inzetten om jullie allen weer van dienst te zijn Ik wens haar heel veel succes en dank jullie hartelijk voor alle inzet en medewerking. Misschien dat nu eindelijk het moment komt om mijn roeikwaliteiten te gaan herontdekken? 

Lieve groet en zeker tot ziens,
Ada