19 mei – bericht van Ada


Dinsdag 19 mei!

Ja, op onze jaaragenda staat voor vandaag de Vlettentocht…..
En het is daar een schitterende dag voor.

Alweer helaas, ook de Vlettentocht gaat dit jaar niet door.
Natuurlijk moeten we accepteren dat ieders gezondheid voorop staat en we langdurig met veel beperkende maatregelen worden geconfronteerd. Het is een hard gelag.
We hebben er geen invloed op, de regels in acht nemen is het enige wat we kunnen doen. En dan maar hopen op een snel medicijn en dat de wijze mensen die al die maatregelen opleggen de juiste beslissingen nemen. Er is nog zoveel ongewis!
Mijn vrijwilligerswerk op een zeer laag pitje, ik vind het helemaal niks! Het georganiseer, de gezelligheid, het kletspraatje, het lekkers bij de koffie en natuurlijk het contact met jullie allen!! Ik mis dit allemaal zeer.
Ik hoop van harte dat de mooie plannen die in het verschiet liggen snel kunnen worden uitgevoerd

Ik stel het zeer op prijs wanneer jullie mij op de hoogte houden van het eigen wel en wee. Blijf gezond en houd de moed erin!

Vanaf anderhalve meter groet ik met een handkus